NU IN DE ACTIE, tuinscherm geschaafd (Recht) en GESCHROEFD!180×180 van € 54,50 voor € 44,50 p/st.

NU IN DE ACTIE, tuinscherm geschaafd (Toog) en GESCHROEFD!180×180 van   € 56,50 voor € 46,50 p/st.

Het programma met tuinhout en tuinafscheidingen is zeer uitgebreid.Het varieerd van hardhout,  geimregneerd grenenhout, een compleet programma douglas/larikshout en WPC/composiet met garantie.

Ook voor het realiseren van een mooie vlonder bent u bij Huppertz aan het juiste adres! Wij helpen U graag met het berekenen en geven advies over de verschillende mogelijkheden. Zo zijn de douglas lariks dekdelen alleen al in vele verschillende maten en uitvoeringen te leveren. Verder vele hardhoutsoorten zoals Bankiray, Kapur, maar ook Eiken met zijn rustieke uitstraling. Ook voor de voordelige grenen geimpregneerde versie zit U bij ons goed!

Leveranciers zoals  TUINDECO,Woodvision,Elephant,Felix Clercs en Hillhout zorgen voor een enorm aanbod in houtsoorten zoals vele Europese naald of hardhoutsoorten alsmede vele tropische hardhoutsoorten.

IMG_20150716_113753 (00000002)

Nieuw in ons assortiment zijn de grindschuttingen (ook mooi om te combineren met eventueel onderstaand modulair scherm)die in standaardmaten maar ook als maatwerk te bestellen zijn.Dit geldt ook voor de steenschuttingen en steenkorven.Allen te vullen naar eigen smaak.Nu zeer scherpe prijzen in de budget schanskorven waar vele standaardmaten in te verkrijgen zijn! In  het maatwerk zijn ook verschillende mogelijkheden te bestellen in verschillende kwaliteiten en prijsklassen.

modulair 001steenkorf 017

schanskorven, ook op maat gemaakt!