aktie juni 2013 004    transport002

Al onze producten zijn na aankoop door eigen transport thuis te leveren!

Met onze kraanwagen zijn wij in staat om (afhankelijk van gewicht en bereikbaarheid) pallets en big bags tot 12 meter vanaf de auto te lossen. Dit altijd ter beoordeling van de chauffeur. Zo kunnen wij Big Bag’s in uw tuin over de heg of omheining plaatsen. Op kiepen van zand en grind is net zoals het lossen met onze knijper bak ook een mogelijkheid. Met deze knijper bak kunnen wij ook puin of grond uit Uw tuin opknijpen en afvoeren!

Tevens kunnen wij diverse soorten containers bij u plaatsen voor het afvoeren van diverse materialen en of het leveren van zand en grind. Met onze kleine IVECO kunnen wij max. tot 2m3 zand of grind laden en de producten eventueel in de garage, achterom in brand gang, smalle inrit of weg kiepen. Ook dit weer altijd ter beoordeling van de chauffeur ter plekke.

In de wintermaanden zijn wij als gladheidbestrijders er weer helemaal klaar voor!

Ons wagenpark bestaat uit verschillende mogelijkheden in formaat en functies.Wij schuiven voor verschillende bedrijven en instanties.Tevens verkoop van strooizout ( los,in big bag’s of als zakgoed.) en dooikorrels (10liter. en 25liter verpakkingen)  Goede prijzen en ruime voorraad!!

DSC03655tractor 004

unimog 007unimog 012